fbpx

Hofmans Katlijn

Helaba,

Ik ben juf Katlijn van de visjesklas. In duobaan met juf Anneke leer en speel ik met de kleuters van de 2de kleuterklas. Lange tijd ben ik werkzaam geweest in een andere sector. Maar sinds twee jaar ben ik terug op de plek waar ik destijds gestopt was. En ik ben nog elke dag blij met die nieuwe start.

In mijn vrije tijd vind je mij terug in een hoekje met een goed boek, achter het fornuis om een receptje uit te testen of al joggend in het bos. En het liefst van al in het gezelschap van onze dochter van 4 jaar.

Sinds ik zelf mama ben geworden geef ik nog veel meer om de kleuters rondom mij. Ik wil hen positief stimuleren en hen laten groeien tot enthousiaste leerlingen die er zijn voor elkaar. Zij zijn onze toekomst!

 

Afdrukken E-mail

Lenaerts Katrijn

Hallo,

Ik ben Katrijn en ik sta in de derde kleuterklas, de kikkerklas. Daarvoor heb ik samen met juf Anneke in de tweede kleuterklas gestaan.

Ik heb drie kindjes, 1 jongen en twee meisjes. Mijn vrije tijd draait dan ook grotendeels om deze 3 schatten.

Ik vind het fijn om de kleuters te zien groeien, innerlijk en uiterlijk, tot kleine zelfstandige mensjes. Dat ik daar mijn steentje toe mag bijdragen, maakt me blij.

Afdrukken E-mail

Brabants Ellen

Hallo

Mijn naam is Ellen Brabants en ik ben de trotse juf van het eerste leerjaar in Wonderwijs.

Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Het is zalig om kindjes te mogen begeleiden in hun leerproces.

De sprongen die zij telkens maken zijn ongelooflijk mooi om te observeren. Ik hou van de fantasie die nog aanwezig is bij deze kinderen. Ik hou ook van het pure kind dat ze op deze leeftijd nog echt zijn. Ze zijn onbevangen, eerlijk en open.

Ik ben een voorstander van leren door te doen.

Ik speel in mijn vrije tijd korfbal in competitie samen met mijn man en beste vrienden.

Hopelijk tot snel!

Afdrukken E-mail

Adam Sandra

Hallo,

Ik ben juf Sandra en reeds verschillende jaren actief in Wonderwijs.
Het derde leerjaar doe ik al jaren met veel plezier.

Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn twee sportende zonen maar ik kan ook heel erg genieten van een rustig moment.

Kinderen iets kunnen bijbrengen en samen creatief bezig zijn geeft mij veel voldoening.

Afdrukken E-mail

Van der Jonckheyd Karen

Hallo


Mijn naam is Karen en ik hou wel van een uitdaging. Daarom ben ik twee jaar geleden de juf van het zesde leerjaar geworden na jarenlang les te hebben gegeven in het vierde.

Ik ben mama van 2 lieve dochters waarmee ik graag leuke dingen doe. Om een beetje in vorm te blijven ga ik regelmatig fitnessen. Maar waar ik echt blij van word is dansen.

Wat mij ook blij maakt is kinderen zien groeien en openbloeien. En deel uitmaken van dit groeiproces. Niet enkel het overdragen van kennis maar vooral het leren samenleven in onze diverse maatschappij. Dat is de mooie uitdaging van lesgeven voor mij...

Afdrukken E-mail