Team Wonderwijs

Directie

 

Hallo,

Ik ben Lieve en ben sinds 2014 directeur van Wonderwijs. 
Daarvoor was ik heel lang heel graag de juf van het 2de leerjaar.

In mijn vrije tijd ga ik graag joggen en geniet ik van uitstapjes met mijn man en kindjes.

Wat me echt gelukkig maakt op school?  Kinderen zien ontdekken dat ze goed zijn in iets, dat ze leerwinst boeken.  Als dat dan nog gepaard gaat met een vrolijke snoet, ben ik helemaal verkocht!

Ik ben heel fier op het hechte team dat Wonderwijs is en op de weg die we de afgelopen jaren samen hebben afgelegd.

Kom zeker eens langs en snuif de sfeer op in onze school!

 

 


 K1

 

Ik ben Isabelle en ik ben de juf van de instap/eerste kleuterklas.

Ik ben zelf mama van twee schitterende kinderen, waardoor mijn vrije tijd vooral bestaat uit spelen met onze kinderen, uitstapjes doen, wandelingen maken, knutselen, dansen, … Al de typische mama-dingen. Ik hecht veel waarde aan mijn gezin en vrienden. Ik hou enorm van buiten zijn en genieten van de mooie natuur.


Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich goed voelen in de klas. Zich goed voelen vormt de basis van alles. Als ze zich goed voelen, gaan ze zich ook durven ontwikkelen in hun eigen tempo, gaan ze vriendschappen durven sluiten, gaan ze respectvol met elkaar leren omgaan, gaan ze leren samenspelen, en zoveel meer. De kinderen positief stimuleren is daarbij van groot belang. Ik wil ervoor zorgen dat kinderen in zichzelf gaan geloven !

                             Mijn juf knutselt zelf de vleugels die ik nodig heb om iets hoger te kunnen vliegen!

 

Ik ben Sarah en ik ben de juf van de instap/eerste kleuterklas.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport, gezonde voeding en probeer ik het beste uit mijzelf te halen. Ik hecht heel veel belang aan familie en vrienden en ben een enorme dierenvriend. Ik doe graag nieuwe ervaringen op en ga daarom heel graag op vakantie om nieuwe plekken, andere culturen te ontdekken en leuke mensen te ontmoeten.

Waar ik heel blij van word, is dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, dat ze zich op hun gemak en goed voelen in de klas. Erg belangrijk vind ik dat ze leren samen spelen en werken met leeftijdsgenootjes, respect hebben voor elkaar en zich leren houden aan gemaakte afspraakjes…samen “leven” en “leren”.

 

Ik ben ik en jij bent jij
en dat is onze kracht!!!


 K2

Helaba,

Ik ben juf Katlijn van de visjesklas. In duobaan met juf Anneke leer en speel ik met de kleuters van de 2de kleuterklas. Lange tijd ben ik werkzaam geweest in een andere sector. Maar sinds twee jaar ben ik terug op de plek waar ik destijds gestopt was. En ik ben nog elke dag blij met die nieuwe start. 

In mijn vrije tijd vind je mij terug in een hoekje met een goed boek, achter het fornuis om een receptje uit te testen of al joggend in het bos. En het liefst van al in het gezelschap van onze dochter van 4 jaar. 

Sinds ik zelf mama ben geworden geef ik nog veel meer om de kleuters rondom mij. Ik wil hen positief stimuleren en hen laten groeien tot enthousiaste leerlingen die er zijn voor elkaar. Zij zijn onze toekomst! 

 


 K3

 

Hallo,

Ik ben Katrijn en ik sta in de derde kleuterklas, de kikkerklas. Daarvoor heb ik samen met juf Anneke in de tweede kleuterklas gestaan.

Ik heb drie kindjes, 1 jongen en twee meisjes. Mijn vrije tijd draait dan ook grotendeels om deze 3 schatten.

Ik vind het fijn om de kleuters te zien groeien, innerlijk en uiterlijk, tot kleine zelfstandige mensjes. Dat ik daar mijn steentje toe mag bijdragen, maakt me blij.

 


 1A

 

Hallo

Mijn naam is Ellen Brabants en ik ben de trotse juf van het eerste leerjaar in Wonderwijs.

Ik doe dit met veel plezier en enthousiasme. Het is zalig om kindjes te mogen begeleiden in hun leerproces.

De sprongen die zij telkens maken zijn ongelooflijk mooi om te observeren. Ik hou van de fantasie die nog aanwezig is bij deze kinderen. Ik hou ook van het pure kind dat ze op deze leeftijd nog echt zijn. Ze zijn onbevangen, eerlijk en open.

Ik ben een voorstander van leren door te doen.

Ik speel in mijn vrije tijd korfbal in competitie samen met mijn man en beste vrienden.

Hopelijk tot snel!

 


 2A

 

Hallo, 

Ik ben juf Karina. Sinds 1993 geef ik al les in onze school. Ik heb in al die jaren al in het 3de, 5de en 6de leerjaar lesgegeven en ik ben ook enkele jaren zorgcoördinator geweest. Nu vind je me terug in het 2de leerjaar.

Ik kijk er elk schooljaar opnieuw naar uit om samen met jullie een leerrijk, creatief, sportief en vooral leuk jaar te beleven!

 

 


3A

 

Hallo,

Ik ben juf Sandra en reeds verschillende jaren actief in Wonderwijs.
Het derde leerjaar doe ik al jaren met veel plezier.

Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn twee sportende zonen maar ik kan ook heel erg genieten van een rustig moment.

Kinderen iets kunnen bijbrengen en samen creatief bezig zijn geeft mij veel voldoening.

 


 4A

 

Hallo,

Ik ben juf Nadine en sinds twee jaar de juf van het vierde leerjaar. Ik ben als pas afgestudeerde hier direct op school kunnen beginnen en nu geef ik bijna 30 jaar op deze school les. Ik ben begonnen in het tweede leerjaar , dan het derde leerjaar , 9 jaar het vierde leerjaar, ongeveer 15 jaar het zesde leerjaar en nu dus terug het vierde leerjaar. Mijn ouders hebben hier de school lang geleden mee opgestart. 

Mijn hobby's zijn paardrijden , skiën en reizen. Na school gaat mijn aandacht vooral uit naar mijn gezin en huisdieren, ik heb 3 paarden, 2 hondjes en 3 poezen. 

Ik geniet ervan om kinderen plezier te zien maken en vind het ook belangrijk dat ze graag naar school komen. 

 


5A

 

Hoi,

Mijn naam is Liesbeth Geerts en ben juf van het 5de leerjaar.

Elke dag mogen werken met nieuwsgierige en pure kinderen maakt van mij een gelukkige en vooral heel fiere juf. Het vertrouwen dat er heerst binnenin ons team maakt het helemaal af voor mij.

Ik kan rekenen op topcollega's en een fantastische directeur, samen doen wij elke dag ons best om onze leerlingen te laten uitgroeien tot wonderschone, grote kinderen die klaar zijn om de wereld verder te ontdekken.

 

Onze school, onze klas, onze kindjes... Wonderwijs!!!

 


6A

 

Hallo


Mijn naam is Karen en ik hou wel van een uitdaging. Daarom ben ik twee jaar geleden de juf van het zesde leerjaar geworden na jarenlang les te hebben gegeven in het vierde.
Ik ben mama van 2 lieve dochters waarmee ik graag leuke dingen doe. Om een beetje in vorm te blijven ga ik regelmatig fitnessen. Maar waar ik echt blij van word is dansen.
Wat mij ook blij maakt is kinderen zien groeien en openbloeien. En deel uitmaken van dit groeiproces. Niet enkel het overdragen van kennis maar vooral het leren samenleven in onze diverse maatschappij. Dat is de mooie uitdaging van lesgeven voor mij...

 


Zorg

 

Hallo,

Ik ben Ilse en zorgcoördinator op Wonderwijs voor zowel de lagere school als de kleuterschool.

Op vrijdagvoormiddag vind je me terug in de derde kleuterklas. Eigenlijk heb ik ervaring met bijna alle leeftijden in de lagere school. Ik heb lange tijd in het derde leerjaar gewerkt maar ook in het eerste en vierde leerjaar heb ik ervaring. Ook het vijfde en zesde leerjaar zijn bekend terrein voor mij. 

Zelf ben ik mama van 2 zonen die momenteel al 19 en 11 jaar oud zijn. Dit is een voltijdse opdracht maar als er momentjes vrij zijn dan vind ik het fijn om te lezen, joggen en creatief bezig te zijn. Het geeft een goed gevoel om kinderen te kunnen helpen die het moeilijk hebben en net dat extra duwtje in de rug nodig hebben of die extra uitdaging nodig hebben.

Ik ben heel blij dat ik hen hierbij kan helpen!

 

 


 Administratie & ICT

 

Hey,

Mijn naam is Isabelle. Ik werk sinds 2013 op het secretariaat van Wonderwijs.

Als administratieve duizendpoot hou ik er vooral van om te kunnen helpen. Dit kan zowel naar ouders, collega's of leerlingen toe zijn. Wanneer alles voor iedereen zo vlot mogelijk verloopt, heb ik er een fijne dag op zitten!

In mijn vrije tijd ga ik veel wandelen met mijn gezin en onze honden. Ook fietsen en zwemmen doe ik enorm graag. 
Ik probeer steeds zoveel mogelijk te genieten van alles wat ik doe.

 

Hallo,

Ik ben Geert. Ik ben administratieve medewerker en ICT-coördinator voor Wonderwijs en Campus Atheneum Brasschaat.

Er beweegt veel in onze school. Het is heel tof om dat van nabij mee te maken!
Ook ik leer elke dag bij! De kinderen kunnen inventief uit de hoek komen en het is aan ons, volwassenen, om daarin mee te gaan. De school is letterlijk voor iedereen. 

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mijn gezin en verenigingsleven. (en ook met ICT... dat stopt nooit :-)  )

 

 

 

 

Afdrukken E-mail