Smartschool wachtwoord kwijt?

Ik ken mijn wachtwoord niet meer …

Ben je je wachtwoord vergeten, of lukt het aanmelden gewoon niet? Geen nood, lees de oplossingen hier beneden. Lukt het dan nog niet? Contacteer in dat geval het secretariaat of de Smartschoolverantwoordelijke van de school. Zij kunnen je zeker helpen.

Profiel

Mogelijkheid 1: Ik heb mijn e-mailadres ingevuld in mijn profiel in Smartschool

Als je je e-mailadres in Smartschool hebt ingevuld kan je via de aanmeldpagina van Smartschool een nieuw wachtwoord opvragen. Klik op de hyperlink ‘Wachtwoord vergeten’ en vul je gebruikersnaam in. Er zal een nieuw wachtwoord verstuurd worden naar je e-mailadres dat in Smartschool werd opgegeven.

 

Mogelijkheid 2: Ik heb mijn e-mailadres NIET ingevuld in mijn profiel in Smartschool

Enkel de Smartschoolbeheerder van de eigen school kan je een nieuw wachtwoord bezorgen. Contacteer daarom het secretariaat of de ICT-coördinator van de school als je je wachtwoord vergeten bent.
Geef uw gegevens even door via dit FORMULIER

 

Mogelijkheid 3: Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

In dit geval kan je enkel terecht bij de Smartschoolbeheerder van de school. Deze persoon kan je een persoonlijke gebruikersnaam en nieuw wachtwoord bezorgen. 
Geef uw gegevens even door via dit FORMULIER

 

Mogelijkheid 4: Mijn account is uitgeschakeld

Als je je e-mailadres in Smartschool hebt ingevuld heb je een mail ontvangen met een hyperlink om je account terug te activeren.

Geen e-mailadres ingevuld of geen mail ontvangen? In dit geval kan je enkel terecht bij de Smartschoolbeheerder van de school. Deze persoon kan je account terug activeren.
Geef uw gegevens even door via dit FORMULIER

 

 

Afdrukken E-mail