Terug naar Smartschool!

Terug naar school! Terug naar Smartschool!

Je kan ons volgen via Facebook maar Smartschool biedt toch ietsje meer. Een lijstje met schoolbenodigdheden of een gedetailleerd jaaroverzicht? Je vindt het op smartschool.  Een privé -bericht naar de juf of de directie? Dat kan via Smartschool.  

We hebben Smartschool terug opengezet voor ouders. Je kan aanmelden op https://bskabrasschaat.smartschool.be .
Of misschien nog gemakkelijker via de Smartschool app. Smartschool app is heel handig; Je ontvangt meldingen over wat er op school gebeurt. Onderaan vind je de link om de app te downloaden. Je kan de app ook terugvinden in de store app van je device. .

Wachtwoord vergeten?
Als je je e-mailadres in Smartschool hebt ingevuld kan je via de aanmeldpagina van Smartschool een nieuw wachtwoord opvragen. Klik op de startpagina op de hyperlink ‘Wachtwoord vergeten’ en vul de gebruikersnaam van je zoon/dochter in. Er zal een nieuw wachtwoord verstuurd worden naar het e-mailadres dat in uw Smartschool-profiel werd opgegeven. 
Ontvang je geen mail? Kijk ook even in je Spam-map. Indien je daar ook niets ontvangen hebt, stuur dan een e-mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Dan kijken we het na voor u.

Nieuwe leerling?
Is je zoon / dochter nieuw op school?
Stuur dan even een e-mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam (of namen) van je kind (-eren).

Opmerking!
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden nooit telefonisch doorgegeven. 
Wij versturen vertrouwelijke gegevens enkel naar een geldig en gekend e-mailadres, per post of af te halen op het secretariaat.

Vragen of hulp nodig? 
Blijf er niet mee zitten en stuur uw vraag via Smartschool berichten of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
We organiseren in het begin van het schooljaar verschillende momenten waarbij we u wegwijs maken in Smartschool. Hou de website goed in de gaten voor de data.

Downloaden?
Hieronder kan je direct naar de online store van je toestel gaan. (De leverancier biedt geen app voor Windows aan) 
Meer info over de app vind je HIER

  

 

 

Afdrukken E-mail