Smartschool & vakantie: neem je voorzorgen

We sluiten Smartschool tijdens de vakantie

Smartschool app is heel handig; Je ontvangt meldingen over wat er op school gebeurt. Wij vinden communicatie heel belangrijk maar rust ook. Vakantie is vakantie en dan wil je niet gestoord worden.  
Daarom zullen wij Smartschool afsluiten vanaf 5 juli 2018. Dit betekent dat je niet kan aanmelden op Smartschool. Niet via de browser en niet via de app.  Je ontvangt ook geen meldingen of berichten terwijl wij bezig zijn met het opschonen van Smartschool.

De leverancier van Smartschool heeft besloten om “Mijn documenten” niet meer aan de bieden aan co-accounts van de leerlingen.  
Ouders, die gebruik maken van “mijn documenten”, dienen hun bestanden voor 5 juli af te halen.  Voor ouders, die betrokken zijn bij een werkgroep of in het oudercomité zitten en daarvoor gebruik maken van “Mijn documenten” zullen we tegen september een oplossing uitwerken. 

Verwijder uw Smartschool-app niet! 
Eind augustus zullen we Smartschool weer openzetten. Alleen van de leerlingen van 6de leerjaar en hun ouders nemen we afscheid. (vergeet uw documenten niet af te halen!)

De vakantie is een periode van rust en dan durven we al eens dingen te vergeten zoals gebruikersnamen en wachtwoorden.  
Als je je e-mailadres in Smartschool hebt ingevuld kan je via de aanmeldpagina van Smartschool een nieuw wachtwoord opvragen. Klik op de startpagina op de hyperlink ‘Wachtwoord vergeten’ en vul de gebruikersnaam van je zoon/dochter in. Er zal een nieuw wachtwoord verstuurd worden naar je e-mailadres dat in uw Smartschool-profiel werd opgegeven. 
Het is dus belangrijk dat je uw e-mailadres invult in “profiel” én bevestigd hebt! 
Doe dit zeker voor 5 juli

Afdrukken E-mail